Ljetna poslastica u Šibeniku: Âme i HVOB live na tvrđavi Sv. Mihovila


Šibenska utvrda Sv. Mihovil postala je nezaobilazna ljetna koncertna atrakcija zahvaljujući organizaciji Collage...


U prijašnjim gostovanjima na Sv. Mihovilu, Collage je doveo etablirana elektronička imena poput GusGusa (i prije 10-ak dana u Split), Kevina Yosta, Krudera & Dorfmeistera (i na jesen u istoj organizaciji dolaze u Zagreb) te DJ-a Hella, što dovoljno govori o kredibilitetu organizacije.

Da se Šibenik ucrtao na mapu elektroničkih zbivanja, spomenuo sam u jednom od postova, a među najinteresantnijim događajima ljetne sezone, ne samo u Šibeniku, već i na Jadranu, su svakako 10. kolovoza gostovanja Ame-a i HVOB-a u live verzijama.

Ame je jedan od najutjecajnijih njemačkih dvojaca na sceni, koji svoju karijeru kvalitetno grade 20-ak godina kao DJ-i, producenti i diskografi (Innervisions). 



Uz brojne hitove (npr. "Rej") te remikseve za različite tipove artista, izdali su dva studijska albuma, od kojih je aktualni "Dream House"(osim što je našao mjesto na listi najboljih albuma godine) jedan od predložaka za live svirku koja slijedi.



Nastupima na prestižnim festivalima poput Melta, Sonara, Tauron Nowe Muzike, Extreme i rasprodanim koncertima diljem svijeta, austrijski dvojac HVOB (a.k.a. Her Voice Over Boys) je postao globalno prepoznatljiv projekt. 

HVOB stiže na krilima ovogodišnjeg, četvrtog albuma "Rocco", koji će biti predstavljen uz vokalnu izvedbu "sanjive" Anne Muller.





Uz goste, Lighthouse festival će imati showcase s DJ-ima Vinceom & Thomeom.

Start je u 20.00h, a ulaznice je moguće nabaviti putem Entria (link) po cijeni od 240 kn.



Comments