NAGRADNA IGRA: DND ✘ Seawaves 2019 (boat party) @ Crikvenica 13.7.2019.


Nakon što je Deep 'n' Delicious-ov boat party uvršten u kalendar za srpanj na Kvarneru, vrijeme je da se tradicionalno objavi više informacija o samom boat partyju...

Mogu posvjedočiti da je Seawaves izvrstan party brod na kojem se okuplja odlična ekipa, što je kolektivu možda i najteži zadatak budući da je brodu puno potrebniji (za razliku od brojnijeg, klupskog događaja) intimniji ugođaj i prijateljska atmosfera. 

Line up je također odabran kako bi bio dio te domaće atmosfere. U goste stiže DJ Lale, dobro poznati beogradski DJ kojeg je naša publika imala prilike slušati po riječkim klubovima, head honcho opatijskog Liminala Marcel te rezidenti Bronski i Herya.



Datum isplovljavanja je 13. srpnja (subota), polazak je iz Crikvenice u dva termina (vrijeme će biti objavljeno naknadno u eventu).

Upad funkcionira isključivo na popis i broj pozivnica ograničen je kapacitetom broda. Kako bi saznali ostale bitne informacije i osigurali svoje mjesto javite se na mail: seawaves.boat@gmail.com ili u inbox page-a. Upad je 160 kn prije, a 200 kn na dan broda.

P.S. organizirat će se i after u White Horseu (Uvala Scott), no o tom potom!


Pravila NAGRADNE IGRE:

- u komentarima na facebook postu napišite - prijava.
- dobitnici nagradne bit će obaviješteni 11. srpnja u reply-u komentara na istom postu.





Comments