REPORT: Modem festival 2023


Nije lako doći na sebe nakon Modema :) :D Toliko intenzivan fest, s puno jakih emocija koje proživiš u relativno kratko vrijeme (otišao na fest u subotu 6 ujutro, trajalo do nedjelje u 21h + kasnije zujanje po food courtu (btw odličan izbor razne klope) na kojem je još bilo mjuze, doduše, komercijalne. :D

Drugi Modem zaredom za mene, samo se ponovilo što sam osjetio lani. Jednostavno se nemoguće osjećati loše dok prolaziš tim zadivljujućim ambijentom i dijeljenjem energije sa open-minded trance ekipom.

Najviše vremena proveo na The Hiveu, koji nije "lak" stage za one kojima psy nije blizak, a ja sam na njemu "odrastao" pa ta prva ljubav nije nikad nestala. :)

Fest je zatvoren na The Swampu, mjuzom više orijentiran prema proggy-acid-techy psihodelijom, uz produžetak od skoro 1 h više od planiranog. The Seed ove godine manje doživljen, no u nekoliko navrata moglo se čuti finog duba i ambienta.

Popratni sadržaj poput marketa sa nakitom te izložbama/instalacijama čini festival dodatno magičnim.

Svakome želim barem da jednom ode (taj će se i vratiti) na Modem. Kupite ulaznicu na vrijeme, 8500 ulaznica (sold out) plane nekoliko mjeseci prije.








Video clip na instagramu.

Comments